Match pakker

Lad jobbet finde kandidaten
Hos JobDanmark er vi klar over at størstedelen af kandidatfeltet er i arbejde. Derfor er der behov for mere end blot opslag på klassiske jobplatforme, bannerkampagner uden modtageradresse og deling via netværk.

JobDanmark har udviklet et system, der sikrer at jobbet både rammer det aktive kandidatfelt via Jobdanmark.dk, samt det passive kandidatfelt via målrettede bannerkampagner.

Sådan virker Match
I samarbejde med Danmarks anden-største mediekoncern Jysk Fynske Media og Audience Project (under Epinion) samles brugerdata op via spørgeskemaundersøgelser på nettet.
Her svarer brugerne på spørgsmål omkring deres arbejdssituation og branche.
Dette 1.hånds data beriges så med lignende profiler i databasen og grundlaget for at målrette kampagner imod f.eks. ingeniører eller sælgere er dermed klar.

Målgruppesegmenterne udvides gradvist i takt med at flere brugere svarer på spørgsmål omkring deres arbejdsmæssige status.

Hvordan rammer vi så målgruppen?
Når du har en jobannonce på JobDanmark.dk kan du med få klik aktivere en bannerkampagne.

Dine valg af jobkategorier er allerede mappet op imod de rette målgrupper. Ved aktivering af Match kampagne produceres helt automatisk en bannerkampagne på tværs af førende danske medie sites, samt LinkedIn og, Facebook ved køb af Match+ kampagne.

Du rammer altså nu målgruppen hvor de er - f.eks. her:

Match medier 2019

Brugeren føres ved klik på banner direkte ind til dit job på JobDanmark.dk. Som kunde modtager du naturligvis automatisk rapporter på Match kampagnen.

Det store perspektiv
Med et Match produkt er du ikke længere afhængig af at aktivere dit job manuelt på mange kanaler. Match løsning sikrer at dit job finder kandidaten og at kun relevante målgrupper ser din bannerkampagne - dermed spilder du ikke bannervisninger på ikke egnede kandidater.

Vi ved, hvem der er relevante kandidater for dit job.

Match - en blandt mange

 

 

 

 

 

Hvad betyder dette for dig?

  • Du sparer tid på at aktivere din jobannonce på forskellige sites
  • Du sparer tid og penge på at skulle producere bannermateriale
  • Du sikrer dig at de penge du bruger kun rammer relevante målgrupper
  • Du modtager rapporter i din indbakke og skal derfor ikke bruge tid på at logge ind og monitorere din kampagne på diverse sites og systemer


Bannerpakke eksempler

 Match bannereksempel 1

Match bannereksempel 2

Med datasegmentering rammer vi de bedste kandidater

Med JobDanmark finder du nemt, hurtigt og effektivt markedets bedste kandidater til din ledige stilling. Unik datasegmentering er vores varemærke. Det er dér, vi skiller os ud.